Αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να διασκεδάσετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο ευχάριστο για χρήση – Και φυσικά μοδάτο.

Με οποιοδήποτε από αυτά τα σύγχρονα τζάκια εξωτερικού χώρου θα αναφλέξετε το στυλ της αυλής σας και θα δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση στους εορτασμούς ή τη χαλάρωσή σας
Ανάλογα με τον τύπο της αυλής και με το τι θέλετε να κάνετε ακριβώς έξω από το σπίτι, οδηγείται η διακόσμηση και το design.

Αυτό το μακρόστενο τζάκι φέρνει έναν αγώνα κομψότητας και εκλέπτυνσης στο κατώφλι σας. Συνδέστε το με λεπτούς πάγκους για να κρατήσετε το ρυθμό και την κίνηση του σχεδιασμού του. Είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για τη χρήση του σε μικρότερου χώρο.

Με ασπρόμαυρη, κλασική εμφάνιση και σύγχρονη κατασκευή, είναι μια όμορφη εστία φωτιάς που ταιριάζει σε πιο ευρύχωρες και μεσαίες αυλές.

Iδανική εστία φωτιάς για κάθε σπίτι και σε οποιαδήποτε αυλή, μια λίμνη φωτιάς με πέτρινο κύπελλο. Είναι λειτουργική και ευπροσάρμοστη. Είτε έχετε μόνο μία ή περισσότερες από αυτές τις εστίες στον εξωτερικό σας χώρο, αυτόματα έχετε σημεία συνάντησης για διασκέδαση ή χαλάρωση με την οικογένεια και την παρέα σας.

Οι σύγχρονες ιδέες σχεδίασης τζακιών εξωτερικού χώρου περιλαμβάνουν και αυτή την εστία – τραπέζι. Εξαιρετικός τρόπος λειτουργίας και ως τραπέζι, προσφέροντας έτσι στον χώρο ένα ακόμη πιο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Ευτυχώς, ο σχεδιασμός του δεν απομακρύνεται από το σύγχρονο όραμα.

Τέλος, έχουμε μια εστία φωτιάς για εξωτερικό χώρο που είναι επίσης και ένα σιντριβάνι. Φέρτε επιπλέον στιγμές χαλάρωσης στην αυλή σας σε συνδυασμό με την απόλαυση.

ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ