Το τζάκι μπορεί να κάνει κάθε δωμάτιο φιλόξενο και ζεστό, ανεξαρτήτως στυλ διακόσμησης. Σήμερα βρήκαμε 12 μαγευτικές ιδέες για γωνιακό τζάκι, ώστε να εμπνευστείς!

Η φωτιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και έπαιξε βασικό ρόλο στην εξέλιξη μας σαν είδος. Σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες για γωνιακά τζάκια ώστε και οι γωνίες σε ένα όμορφο σπίτι να μην μένουν ανεκμετάλλευτες.
Πέτρινο γωνιακό τζάκι που φιλοξενείς την τηλεόραση.

Το γωνιακό τζάκι συνέδραμε τα μέγιστα εδώ, ώστε να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο look διακόσμησης.

Ένας καναπές γωνία τοποθετήθηκε απέναντι από το τζάκι και την τηλεόραση σε βραχίονα, όπου το ενεργειακό τζάκι με την πέτρινη επένδυση δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα.

Η μαρμάρινη επένδυση του τζακιού αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τον χώρο με την μοντέρνα διακόσμηση.

Τα υπνοδωμάτια οφείλουν να είναι «ζεστά» με κάθε έννοια της λέξης! Εδώ το ενεργειακό τζάκι χαρίζει απλόχερα θερμότητα, την ίδια στιγμή που η ξύλινη επένδυση χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά στον χώρο. 

Το τζάκι εδώ έχει το ίδιο χρώμα με τον τοίχο πίσω, διατηρώντας έτσι την ομοιομορφία την ζεστασιά και χωρίς να αλλοιώσει το ρομαντικό ύφος που έχει δημιουργήσει αυτή η ουδέτερη παλέτα.

Η γωνία αξιοποιήθηκε με μοναδικό τρόπο την ώρα που το πολυτελές δωμάτιο, έγινε υπερπολυτελές! Η εσοχή και το πέτρινο ράφι που δημιουργήθηκαν πάνω από το τζάκι δημιουργούν έναν ακόμα μοναδικό χώρο διακόσμησης.

Με την χρήση γύψου διακόσμησης, το τζάκι την στιγμή που το μωσαϊκό από λεπτά πλακίδια στο τζάκι δανείζεται χρώματα από το χαλί και τους τοίχους.

το γκρι τζάκι δίνει μια ξεχωριστή μοντέρνα νότα, έτσι βλέπεις ένα μικρό και μινιμαλιστικό τζάκι σε ένα χώρο με μινιμαλιστικά έπιπλα!

Εδώ βλέπουμε ένα απολύτως ασυνήθιστο τζάκι – εστία, να δίνει το στίγμα του, χάρη στο ιδιοφυές σχέδιο.

Ένα μοντέρνο τζάκι, με εκπληκτικό στυλ και υψηλή διακοσμητική αξία. Η αντίθεση ανάμεσα στα μεγάλα και τα μικρά αντικείμενα είναι πολύ όμορφη, όπως και η επιλογή να έχει το τζάκι του ίδιο χρώμα με τα πλακάκια δαπέδου, αντιτιθέμενα με τον υπόλοιπο χώρο!

Μια πολυμέτωπη αντίθεση υφής, ανάμεσα στους τοίχους, το πάτωμα και τον βελούδινο καναπέ.

Εδώ το μπλε μωσαϊκό μαζί με το λευκό του διακοσμητικού γύψου, ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο δωμάτιο.