ΘΕΡΜΟΖΕΛ  θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση αφιερωμένη στη θέρμανση από ανανεώσιμες πηγές “PROGETTO FUOCO” η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Verona 19 με 22 Φεβρουαρίου 2020.

Στο Hall 5 stand 2C, η εταιρία θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα όπως την πολυτελή σειρά προϊόντων με τζάκια, ψησταριές και φούρνους υψηλής αισθητικής.

Η εταιρεία συμμετέχει στην έκθεση για 5η συνεχόμενη φορά και είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο στο Hall 5 stand 2C για να τους ενημερώσει αποκλειστικά για τα πρωτοποριακά προϊόντα της που εμφανίζονται με τα εμπορικό σήμα ΘΕΡΜΟΖΕΛ, σχεδιασμένα από την ομάδα του CΕΟ της εταιρείας τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο.

Στατιστικά στοιχεία της Progetto Fuoco 2018

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί ένα μεγάλο σημείο συνάντησης των εταιριών που ασχολούνται με συστήματα και εξοπλισμό για την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας από την καύση του ξύλου.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από την προηγούμενη έκδοση της έκθεσης Progetto Fuoco 2018, μπορούμε να αναφέρουμε πως συμμετείχαν -σε 115.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου782 εταιρίες (+5% σε σχέση με την προηγούμενη φορά) από τις οποίες 322 ξένες προερχόμενες από 40 διαφορετικές χώρες, την επισκέφτηκαν 72.000 ενδιαφερόμενοι, από τους οποίους 15.500 ξένοι προερχόμενοι από 70 διαφορετικές χώρες και περισσότεροι από 200 διεθνείς δημοσιογράφοι. Στην φετινή, οι διοργανωτές ήδη είναι σε θέση να ανακοινώσουν πως τα νούμερα της επισκεψιμότητας και της συμμετοχής θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Η έκθεση [www.progettofuoco.com] αποτελεί ένα μεγάλο σημείο συνάντησης των εταιριών που ασχολούνται με συστήματα και εξοπλισμό για την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας από την καύση του ξύλου.