Ο Amarildo Silva είναι ένας Βραζιλιάνος τεχνίτης που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων με ένα μοναδικό τρόπο.

Μία μέρα αποφάσισε να περισυλλέξει όσα περισσότερα ελαστικά που έβρισκε παρατημένα στους δρόμους και τις μάντρες και ανακυκλώνοντάς τα, να τα μετατρέψει σε μοναδικά, πολύχρωμα κρεβάτια για τα αγαπημένα ζώα, κατοικίδια και αδέσποτα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο Amarildo έψαχνε έναν τρόπο να κάνει επιπλέον εισόδημα χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια που πετάνε οι άνθρωποι στους δρόμους. Πάντα απολάμβανε να φτιάχνει χειροτεχνήματα με υλικά που δεν χρησιμοποιούνταν και θα απορριπτόταν διαφορετικά.

Ο καλλιτέχνης έχει πλέον συνδυάσει στην καθημερινότητά του δύο πράγματα που από πάντα του άρεσε να κάνει: να βοηθάει τα ζώα και να ασχολείται με τις χειροτεχνίες. Ο Amarildo πιστεύει πως με ό,τι κάνει θα συμβάλλει σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο καθώς και στην ανάπτυξη περισσότερων καινοτόμων ιδεών για την σωστή αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Ξεκίνησε το έργο του πριν από δύο χρόνια και δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα.