Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Convergences Forum, το πλέον διαδραστικό και πρωτότυπο forum, που φέρνει κοντά τους αντίθετους κόσμους για καλό σκοπό!  Το Convergences Greece Forum / Συγκλίσεις θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 1 & 2 Απριλίου στo Θέατρο Ολύμπια και στο The Hub Events, εστιάζοντας στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών Ν.11 Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, για να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές της χώρας μας, αλλά και να δημιουργήσει γόνιμο έδαφος για «Συγκλίσεις», ώστε να κατακτήσουμε τον απόλυτο στόχο: μία Ελλάδα με Μηδέν Αποκλεισμό, Μηδέν Αποτύπωμα Άνθρακα, Μηδέν Φτώχεια!

Συνέργειες για έναν βιώσιμο κόσμο!

Οργανώσεις, οργανισμοί, εταιρείες, ιδιωτικοί & δημόσιοι φορείς, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., ακαδημαϊκοί , φοιτητές, πολίτες συναντιούνται στον ίδιο χώρο, συμμετέχουν σε έναν ανοικτό διάλογο και αναζητούν από κοινού λύσεις στα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Όλοι,  για πρώτη φορά, γύρω από ένα τραπέζι!

Αν για παράδειγμα το θέμα της συνεδρίας είναι η μόλυνση από το πλαστικό, στο ίδιο panel θα βρίσκονται από εκπρόσωποι των εταιρειών που παράγουν και χρησιμοποιούν το πλαστικό, μέχρι περιβαλλοντολόγοι, ακτιβιστές και άνθρωποι που έχουν βρει πρακτικές λύσεις για την αντικατάσταση ή την επαναχρησιμοποίησή του! Στόχος; η σύγκλιση των απόψεων στα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα!

To Convergences Greece Forum τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Συνδιοργανώνεται από το διεθνές Convergences Forum και το World Human Forum σε συνεργασία με το UN Sustainable Network Solution Network Greece.

Info: 1-2/4. Είσοδος ελεύθερη. Προεγγραφή και περισσότερες πληροφορίες στο  www.convergences.gr.