Τρεις επιλεγμένοι Lighting Designers καλούνται να αναδείξουν, μέσα από την ειδική μελέτη φωτισμού ενός χώρου, το διαφορετικό ύφος αλλά και την ιδιαίτερη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σε έναν πανομοιότυπο καμβά Δωματίου Ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον Αρχιτέκτονα του project, μια εταιρεία Hotel Concept Making δημιουργεί τρία εντελώς διαφορετικά σενάρια που διαδραματίζονται σε ξενοδοχεία με διαφορετικό concept, και με τη βοήθεια ενός έμπειρου Curator, οι Lighting Designers διαμορφώνουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες του 100% Hotel Show 2019

Η Είσοδος του 100% Hotel Show μετατρέπεται για πρώτη φορά σε ένα διαδραστικό έκθεμα αρχιτεκτονικού φωτισμού, φιλοξενώντας 3 πανομοιότυπους χώρους, που προσομοιάζουν ένα σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον επιλεγμένο Αρχιτέκτονα του project, Μανώλη Οικονόμου. 

Το «δωμάτιο οδηγός» σχεδιάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτρέψει στους Lighting Designers να δημιουργήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσω του φωτισμού, τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, διασχίζοντας τους χώρους τού “Rooms + Light” project. 

Το έργο των Lighting Designers γίνεται πιο απαιτητικό, καθώς θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το κάθε δωμάτιο σύμφωνα με το Experience Brief που θα προδιαγραφεί από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιο Ζένιου, βάσει του οποίου θα πρέπει να αναδείξουν τόσο το σενάριο εμπειρίας όσο και το ιδιαίτερο concept τού κάθε ξενοδοχείου. 

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό, με την υψηλή εποπτεία τού lighting designer Γιώργου Αναγνωστάκη από την  IFI, που δίνει τη δική του οπτική και τεχνογνωσία στην ολοκλήρωση του project από πλευράς τεχνογνωσίας Αρχιτεκτονικού Φωτισμού.

> Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση του ειδικού αυτού concept

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις, και 8 μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της Ξενοδοχειακής αγοράς!