Η MOSTRA ROTA, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακών έρχεται να παρουσιάσει συλλογές μεγάλων εισαγωγικών και κατασκευαστικών εταιρειών από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες δίνουν με συνέπεια και φέτος τον χειμώνα το παρών στην μεγάλη συνάντηση χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Μεταξύ των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν την καθιερωμένη τους επίσκεψη, επιλέγοντας ανάμεσα από πληθώρα ειδών σπιτιού και διακόσμησης, στον χώρο συγκέντρωσης όλης της αγοράς είναι και η DIZE του αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου. 

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμών αλλά και πρωτοποριακών ιδεών, η DIZE [www.dize.gr] δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν το περίπτερο Α10 Αίθουσα 3 και να γνωρίσουν τις ανανεωμένες προτάσεις της εταιρείας σε τουριστικά αντικείμενα και souvenirs, με κυρίαρχο υλικό το μέταλλο και κοπή laser.Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων: Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Εκθεσιακός Χώρος: METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» / Τηλ. Έκθεσης: (+30) 2.111.801.801
Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
Καθημερινά: 10:00 – 20:00
Γενικές Πληροφορίες: Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες με την ειδική κάρτα barcode ή την πρόσκληση του εκθέτη. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mostrarota.gr.
Στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιείται η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας ATHENS FASHION TRADE SHOW, καθώς και η εμπορική έκθεση ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ.