200 επιλεγμένοι εκθέτες με λύσεις για Ξενοδόχους, τα 100% Hotel Design Awards, τα Ξενοδοχειακά Workshops και μια σειρά από εντελώς νέες δράσεις, στο σημαντικότερο event για Ξενοδόχους & Villa Owners. Ανάμεσά τους στην κατηγορία Furniture-Textiles-Housekeeping εκθέτει και ο Architect Designer Dimitris Zelios

To 100% Hotel Show 2019 επιστρέφει στις 15 με 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, σε μια διοργάνωση που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του θεσμού. Στην 7η διοργάνωσή της, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners προσκαλεί τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και νέο κοινό που θέλει να επενδύσει στην Ξενοδοχειακή Αγορά, να συναντήσουν τις κορυφαίες εταιρείες με ξενοδοχειακές λύσεις που συμμετέχουν στην έκθεση και να συμμετάσχουν στις δωρεάν δράσεις που αφορούν την Ελληνική Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη.

Με την έκθεση να εξελίσσεται στο σημαντικότερο event Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, εκτός από τις διαχρονικές της δράσεις όπως τα Hotel Design Awards και τα Ξενοδοχειακά Workshοps, το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά νέα events, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στο κοινό της έκθεσης. Η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon”, το πρωτότυπο “Πείραμα ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού” Rooms & Light Project, αλλά και οι ειδικές θεματικές τής έκθεσης “Χτίζω Ξενοδοχείο” και “Ξενοδοχειακές Πωλήσεις” μετατρέπουν το 100% Hotel Show σε κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, δηλαδή στο σημείο εξέλιξης των Ελληνικών Ξενοδοχείων.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το 100% Hotel Show εντελώς δωρεάν, με προεγγραφή σε αυτό το link, και να συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις της έκθεσης δηλώνοντας συμμετοχή στα ειδικά sections. Οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες που έχουν επισκεφθεί ήδη την έκθεση, λαμβάνουν την ειδική 100% Hotel Show Members Club, με ειδικά προνόμια που θα αναβαθμίσουν την επίσκεψή τους στην έκθεση.

200 επιλεγμένοι εκθέτες – Με λύσεις για Ξενοδόχους και Villa Owners

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο 100% Hotel Show, δεν ξεχωρίζουν μόνο για τα εντυπωσιακά περίπτερα και installations που στήνουν, αλλά και για τις Επιλεγμένες Λύσεις για Ξενοδόχους που παρουσιάζουν. Τόσο οι Ξενοδόχοι όσο και οι Αρχιτέκτονες μπορούν να συναντήσουν υψηλόβαθμα στελέχη από τις συμμετέχουσες εταιρείες, καθώς η έκθεση στοχεύει σε High Level επαφές που θα αποφέρουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Δες τη λίστα εκθετών & κλείσε ραντεβού με τους εκθέτες

[λίγα λόγια για το γραφείο Dimitris Zelios Architect]

Ακολουθώντας τις τάσεις τις αγοράς εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κοπής και κατασκευάζουν μεταλλικά και ξύλινα έπιπλα & διακοσμητικά αντικείμενα εξαιρετικής ποιότητας. Δραστηριοποιούνται δυναμικά στο χώρο της παραγωγικής υπηρεσίας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κοπής υλικών τεχνολογίας Laser cut και CNC για ειδικές κατασκευές. 

Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας αποτελείται από μια σύγχρονη ομάδα έμπειρων μηχανικών- σχεδιαστών με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο. Το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα δημιουργίας custom made προϊόντων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του χώρου του. Κάθε ιδέα αποτελεί μια δυναμική πρόκληση και δύναται να υλοποιηθεί χωρίς περιορισμούς. 

—//. 15-18 ΝΟΕ 2019 MEC Παιανία
  • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • 15/11: 17:00 – 21:00 Παρασκευή
  • 16/11: 10:00 – 20:00 Σάββατο
  • 17/11: 10:00 – 20:00 Κυριακή
  • 18/11: 10:00 – 18:00 Δευτέρα