Όσοι πραγματικά αγαπούν το design, θέλουν να το βλέπουν παντού. Όχι μόνο στα έπιπλα ή τα διακοσμητικά του καθιστικού ή του υπνοδωματίου, αλλά σε κάθε χώρο του σπιτιού τους. Το αντικείμενο το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα έχει φτιαχτεί για όσους αγαπούν το design και θέλουν να τυλίγουν με αυτό κάθε στιγμή της ημέρας τους.

Πρόκειται για ένα… σαπούνι το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τα απλά κοινά σαπούνια που όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η Erode Soap Summit Series του Umé Studio, είναι μία σειρά με σαπούνια τα οποία πραγματικά συγκεντρώνουν τα βλέμματα επάνω τους. Χειροποίητα, φτιαγμένα με υλικά που σέβονται όχι μόνο το δέρμα, αλλά και τη φύση, δημιουργούνται σε στρώσεις προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή ανάμειξη των συστατικών τους τα οποία προέρχονται από βιολογικά βότανα και άργιλο.

Κοιτάζοντάς τα, θαρρεί κανείς πως έχει μπροστά του ένα μαρμάρινο γλυπτό αφηρημένης τέχνης. Το ξεχωριστό φινίρισμα, προσδίδει ακόμα περισσότερη φινέτσα στο πρωτότυπο αυτό προϊόν, η μορφή του οποίου μεταβάλλεται και… εξελίσσεται ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε.

Τέλος, δεν συσκευάζεται μόνο του, αλλά συνοδεύεται από μία μικρή, λεπτή κεραμική πλάκα η οποία στην ουσία αποτελεί τη βάση του. Το καλύτερο όλων; Κάθε σαπούνι είναι μοναδικό μια και όπως ήδη αναφέραμε είναι φτιαγμένο στο χέρι, ενώ δεν χρησιμοποιείται κάποιο συγκεκριμένο καλούπι για τη δημιουργία του.

Photos: via ume-studio.com