Η WebHotelier ταξιδεύει μετά την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα, σε Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα και Ζάκυνθο, παρουσιάζοντας ένα από τα επιλεγμένα Case Studies του 100% Hotel Workshop Tour σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις της, όπως PAM και B2B Contracting, αλλά και όλα τα updates του κορυφαίου booking engine!

Η WebHotelier συμμετέχει στο τρίτο 100% Hotel Workshop Tour, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο Case Study σχετικά με τις νέες λύσεις που παρέχει, δίνοντας πρακτικές ιδέες στο κοινό της διοργάνωσης. Εκτός από τα νέα features του κορυφαίου Booking Engine, η WebHotelier θα παρουσιάσει και την καινοτόμο λύση PAM, που απαλλάσσει τα ξενοδοχεία από την πληκτρολόγηση καρτών σε POS κατά το check-in, ενώ θα επεξηγήσει την κορυφαία λύση ανάπτυξης συμβολαίων με ανεξάρτητους Travel Agents, μέσα από το ειδικό B2B Contracting εργαλείο με πάνω από 18.000 πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

Τον συντονισμό των workshops αναλαμβάνει για άλλη μια χρονιά ο Νίκος Σ. Μοράντης με ένα νέο, ανανεωμένο format που θα αυξήσει τη διαδραστικότητα που τα χαρακτηρίζει, η ομάδα των ομιλητών ανανεώνεται καθώς προστίθενται ο Μιχάλης Κραουνάκης – Αρχιτέκτονας στους K-Division Architects, η Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising, καθώς και η ομάδα της Workathlon, ενώ ο Ζένιος Ζένιου από το Destsetters θα συμμετάσχει για τρίτη χρονιά με ένα “εφαρμοσμένο” workshop-έκπληξη.

Σάββατο – 14 Μαρτίου – Χανιά Περισσότερα & Εγγραφή ➔

Δευτέρα – 16 Μαρτίου – Ηράκλειο Περισσότερα & Εγγραφή ➔

Σάββατο – 04 Απριλίου – Καλαμάτα Περισσότερα & Εγγραφή ➔

Δευτέρα – 06 Απριλίου – Ζάκυνθος Περισσότερα & Εγγραφή ➔

Οι Θεματολογίες και τα Timezones του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition, είναι:

11:15 – 12:15 

Hotel Spaces | Architecture vs Operation

Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.

ΟμιλητήςMike Kraounakis by k-division

13:00 – 14:00 

Hotel Experience Design

Hotel Experience Design: Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων. 

ΟμιλητήςZenios Zeniou by Destsetters

15:15 – 16:15

New Markets for Greek Hotels

Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.

ΟμιλητήςKaterina Petropoulou by Hotelising

16:30 – 17:30

Hotel Staff Hunting

Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.

Ομιλητές: George Lyras by Workathlon