Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν η επιλογή που κάνουμε στο ποτήρι του καφέ μας μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στον πλανήτη μας; Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι περισσότερα από 1.6 δισ ποτήρια του καφέ καταναλώνονται καθημερινά παγκοσμίως; Απίστευτο!

Γιατί όχι λοιπόν να μην βοηθήσουμε τον πλανήτη γη κι εμείς μέσα από μικρές επιλογές που μπορούν να γίνουν σπουδαίες καθημερινές συνήθειες;

Πρόσφατα απόκτησα το δικό μου προσωπικό, επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού, είναι βιοδιασπώμενο, 100% ασφαλές. Απαλλαγμένο από BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις, ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση, κατάλληλο για ζεστά ή κρύα ροφήματα! Το έχω παντού μαζί μου. Στο γραφείο, στις συναντήσεις μου, ακόμη και στο αυτοκίνητο.

Το BAMBOO ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ – TRAVEL MAG, φτιάχτηκε από την εταιρεία Biobu [by Ekobo] που αποτελεί μία μάρκα αφοσιωμένη στην σχεδίαση σειράς επιτραπέζιων οικιακών σκευών -πιάτα και ποτήρια για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, από ανανεώσιμες πηγές όπως το μπαμπού καθώς και άλλα οικολογικά υλικά. Αυτό τα καθιστά όχι μόνο ανθεκτικά αλλά και ανανεώσιμα.

Από την ίδρυσή της κιόλας το 2003, η εταιρεία Ekobu έχει χαράξει και παραμένει πιστή στην πορεία της ως μίας καινοτόμου στο χώρο της οικολογικής σχεδίασης εταιρείας. Προσφέρει προϊόντα που ικανοποιούν τις καθημερινές ανάγκες φαγητού μίας οικογένειας. 

Έτσι σκέφτομαι, η επόμενη αγορά να είναι ένα σετ πικινικ για τα δίδυμα που τόσο πολύ τους αρέσει να τρώνε στην φύση, ιδιαίτερα όταν επισκέπτονται τον κήπο “Zέλιος Γη”. Δ.Ζ.