Αφού η Τέχνη δεν έχει σύνορα, αλλά γεφυρώνει, διδάσκει, ενώνει και προκαλεί, ελάτε με το πάτημα ενός κουμπιού να γνωρίσουμε το Ερμιτάζ το μουσείο που αποτελεί το μεγαλύτερο και ένα από τα παλαιότερα στον κόσμο και πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία 5ωρη κινηματογραφική βόλτα σε αυτό χωρίς να χρειάζεται να βγείτε στους πολυσύχναστους δρόμους.

Ανάμεσα στα σημαντικά εκθέματα του μουσείου, περιλαμβάνεται η συλλογή έργων δυτικοευρωπαϊκής τέχνης με έργα των Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ωγκύστ Ροντέν, Πάμπλο Πικάσσο, Ανρί Ματίς, Πωλ Γκωγκέν, Πωλ Σεζάν, Κλωντ Μονέ, Ρέμπραντ και άλλων. Φιλοξενούνται ακόμα εκθέματα από την αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Ρώμη, καθώς και μεγάλες συλλογές ειδών κοσμηματοποιίας. Ο συνολικός αριθμός των έργων που ανήκουν στις συλλογές του Ερμιτάζ ξεπερνούν τα 3.000.000.

Με διάρκεια 5 ώρες, 19 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, το νέο αυτό βίντεο μας προσφέρει μία κινηματογραφική ματιά σε 45 γκαλερί και 588 έργα, ενώ παράλληλα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μία ζωντανή παράσταση του Ρώσου συνθέτη Κίριλλ Ρίχτερ και ένα ντουέτο μπαλέτου από το Θέατρο Ερμιτάζ.

Λεπτομέρειές από έργα των Ρέμπραντ και Καραβάτζο αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας με μία μοναδική μουσική υπόκρουση αναφέρει το ενημερωμένο site πολιτισμού culturenow.gr.

Δεν μένει παρά να το απολαύσουμε. Καλή περιήγηση: https://www.youtube.com/watch?v=49YeFsx1rIw