Στις 9 & 10 Φεβρουαρίου ξεκινάει το 2ο Ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show, με επίκεντρο τα Boutique Ξενοδοχεία

Μαρία-Γλυκερία Μαραγγιανού, 22/01/2019

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης περσινής διοργάνωσης αλλά και της τεράστιας προσέλευσης στα workshops του 100% Hotel Show τον περασμένο Νοέμβριο, το 100% Hotel Show επανέρχεται με ένα δυναμικό Tour σε 9 σημαντικούς προορισμούς, θέτοντας στο επίκεντρό του τα boutique ξενοδοχεία και αναμένοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας στο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα.

 

Τα Ξενοδοχειακά Workshops αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα δυναμικότερα highlights του 100% Hotel Show – και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το περσινό πρώτο 100% Workshop Tour στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στους 7 προορισμούς που επισκέφτηκε.

Στις 9 & 10 Φεβρουαρίου και με πρώτο προορισμό το ξενοδοχείο Sofitel στην  περιοχή του αεροδρομίου στην Αθήνα, θα ξεκινήσει το 2ο 100% Workshop Tour, με τίτλο “The Boutique Hotel Workshop”, που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον Ξενοδόχων και Αρχιτεκτόνων που αναζητούν τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξης ενός Boutique Ξενοδοχείου. Με μια ομάδα επιλεγμένων ομιλητών που θα αποκαλυφθούν σύντομα, το “The Boutique Hotel Workshop” θα αναλύσει τα boutique ξενοδοχεία από το Α ως το Ω, δίνοντας πρακτικές λύσεις σε θέματα Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής, Boutique Hotel Design, Online Κρατήσεων αλλά και Διαχείρισης, με στόχο την Ενίσχυση των συνολικών Πωλήσεων.

Συνοπτικά, η θεματολογία συμπεριλαμβάνει:

  • Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την Αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, για το σωστότερο operation ενός Boutique Ξενοδοχείου.
  • Πώς να διαμορφώσετε τον Boutique Χαρακτήρα του Ξενοδοχείου σας, συνδυάζοντας τοπική Αρχιτεκτονική, Διαχρονικό Design & Λειτουργικότητα.
  • Ποια τα κανάλια προώθησης των Boutique Ξενοδοχείων και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο hotel website αλλά και στην booking engine του ξενοδοχείου σας, που θα αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις.
  • Με ποιον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το revenue του Boutique Ξενοδοχείου σας, επιτυγχάνοντας upgrade δωματίου, πώληση εστιατορίων ή spa αλλά και τρίτων υπηρεσιών.

Μετά την ειδική διήμερη διοργάνωση της Αθήνας, το “The Boutique Hotel Workshop” θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο και Σαντορίνη.

Την υψηλή ποιότητα των παρουσιάσεων υπογράφει για άλλη μια χρονιά η Hotelier Academy, που έχει αναλάβει το συντονισμό της θεματολογίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται να παραλάβετε το online εισιτήριό σας: 

* Η φωτογραφία είναι από το ξενοδοχείο Ostraco Suites, που απέσπασε το βραβείο καλύτερου “Boutique Style Hotel” στα Hotel Design Awards 2018