Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που κάνει κανείς κάθε τέλος του έτους και το πρώτο κάθε αρχή του επόμενου; Θα σας πως ευθύς αμέσως: Κάνει τον απολογισμό του και βάζει νέους στόχους. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, στην αρχή του 2018, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να γεμίσω τις ημέρες μου με τόσα πολλά, ενδιαφέροντα και δημιουργικά πράγματα.

Το 2018, βλέπετε, είχε πολλά ταξίδια κυριολεκτικά και… μεταφορικά. Μαζί με την ομάδα μου -την οποία ευχαριστώ για όσα κάναμε, αλλά και για όσα θα έρθουν- ταξιδέψαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία. Επισκεφτήκαμε πολλές εκθέσεις, συμμετείχαμε σε κάποιες άλλες, κατασκευάσαμε μοναδικά custom made έπιπλα, κάναμε νέους συνεργάτες και είδαμε τα ανεπανάληπτα προϊόντα της Θερμοζέλ να ταξιδεύουν σε Αμερική και Καναδά! Ολοκληρώσαμε στόχους που είχαμε θέσει την προηγούμενη χρονιά και μπήκαμε σε… νέες δημιουργικές περιπέτειες. Είδαμε τον Ελαιώνα Ζέλιου να αλλάζει… Εγκαινιάσαμε τα νέα γραφεία μας και συνθέσαμε έναν από τους ομορφότερους και πιο ολοκληρωμένους πολυχώρους χαλάρωσης και συνάντησης με την τέχνη της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής στην καρδιά της Ναυπακτίας. Τέλος, δημιουργήσαμε το δικό μας σταθερό “σημείο συνάντησης” το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό εδώ το site στο οποίο μοιραζόμαστε σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας.

Κι αν όλα αυτά τα κάναμε μέσα σε μία μόνο χρονιά (και, πιστέψτε με, δεν ήταν μόνο αυτά), τότε, το 2019 τι μας επιφυλάσσει; “Ακόμα περισσότερες δημιουργικές στιγμές” – θα σας απαντήσω! Το 2019 είναι η χρονιά που θα δούμε τον Βοτανικό Κήπο μας να ανθίζει! Δεν θα σας πω περισσότερα σχετικά με αυτό… Μείνετε συντονισμένοι και θα τα μάθετε όλα σύντομα 🙂 Είναι η χρονιά που θα συνεχίσουμε -όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά- μέσα σε αυτή την εταιρεία, να δουλεύουμε για όλα τα project της προηγούμενης χρονιάς εξελίσσοντας τα σχέδια και τα προϊόντα μας ακόμα πιο πολύ.

Τέλος, είναι η χρονιά που θα βάλω ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Γιατί; Επειδή δεν πρέπει ποτέ να επαναπαυόμαστε, πρέπει να διεγείρουμε διαρκώς τη φαντασία μας και να προκαλούμε τον εαυτό μας και όσους βρίσκονται γύρω μας σε νέες περιπέτειες. Περιπέτειες που θα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, πιο δημιουργικούς, πιο ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε πετύχει.

Μία νέα χρονιά ξεκινάει και είμαι έτοιμος να επιστρατεύσω τα καλύτερα σχέδιά μου προκειμένου να χτίσω γερές βάσεις για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Ευτυχώς, δεν είμαι μόνος. Έχω δίπλα μου τους καλύτερους συνεργάτες, τους πιο υπομονετικούς φίλους, αλλά και μία υπέροχη οικογένεια που αναγνωρίζει την αγάπη που τρέφω για τη δουλειά μου και με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια!

Ύστερα από όλα αυτά, μόνο ένα πράγμα υπάρχει το οποίο θα μπορούσα να ζητήσω για το 2019. Αυτό, δεν είναι άλλο από την υγεία. Υγεία για όλο τον κόσμο. Αυτό, είναι αναμφίβολα το πιο πολύτιμο αγαθό επάνω στο οποίο μπορεί κανείς να χτίσει τα όνειρά του.

Καλή χρονιά σε όλους!

Δημήτρης