Αν κάποιος αγαπάει το χειμώνα σίγουρα αγαπάει και το τζάκι…5 μεγάλα ξενοδοχεία με τζάκια με άψογο desing και concept δίνουν ενα μάθημα στύλ και ζεστασιάς.Εμείς τα διαλέξαμε και σας τα παρουσιάζουμε θέλοντας να δώσουμε μια ιδέα στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ώστε να δημιουργήσουν μια ατμοσφαιρα εκλεπτισμένη και ζεστή στους χώρους τους.

Τhe Chedi Andermatt-Ελβετία.

Το κεντρικό τζάκι είναι η “καρδιά” της βιβλιοθήκης του ξενοδοχείου The Chedi Andermatt στην Ελβετία, που ανήκει στον ασιατικό όμιλο Ghm Hotels.Με την τοποθέτησή του στο κέντρο του χώρου, το τζάκι γίνεται σκηνικός πρωταγωνιστής. Πρόκειται για τζάκια ανοικτά από όλες τις πλευρές, που επιτρέπουν τη θέα της φωτιάς από, σχεδόν, οπουδήποτε στο δωμάτιο.Με σύγχρονα και ελαφριά υλικά, διαθέσιμα στο εμπόριο, μπορούμε να δημιουργήσουμε καπνοδόχους με μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία σε σχήματα και σε φόρμες. Αυτές οι καπνοδόχοι που «κρέμονται» από τις οροφές, συνήθως σε κυκλική διατομή, δημιουργούν περιμετρικά καθιστικά, ενώ αν η διατομή τους είναι ορθογώνια, μπορούν να διαχωρίσουν αισθητά, ένα μεγάλο χωρο σε 2 μικρότερους

Chateaubriand Hotel -Γαλλία

Το ξενοδοχείο Chateaubriand Hotel στη Γαλλική πρωτεύουσα, διαθέτει 28 μοναδικά δωμάτια, και το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του προσωπικότητα. Η φιλοσοφία του βασίζεται στη ζεστή και ιδιωτική ατμόσφαιρα. Ιταλικά μαρμάρινα λουτρά, τζάκια από μαντέμι, ταπετσαρίες από μετάξι σε απομονώνουν σε ένα ντεκόρ που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές

The Rougemont-Ελβετία

Το ξενοδοχείο Τhe Rougemont στην Ελβετία, αποτελείται από πολλά συνδεδεμένα κτίρια και δίνει την εντύπωση ενός μικρού χωριού. Περιβάλλεται από πεύκα και έχει εκπληκτική θέα στις Άλπεις. Παρουσιάζεται διακριτικά με μινιμαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα ζεστό σχεδιασμό, και αυτό επιτυγχάνεται λόγω της χρήσης φυσικών υλικών και της παραδοσιακής εκλεπτυσμένης συγχρόνης διακόσμησης. Τα παραδοσιακά σε σχεδιασμό τζάκια παραμένουν τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα στους χειμερινούς προορισμούς. Τα υλικά κατασκευής, όπως η πέτρα και το ξύλο, δημιουργούν ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον.

Gramercy Ρark Hotel-Nέα Υόρκη

Στο ιστορικό Gramercy Park Hotel, στη Νέα Υόρκη, το αναγεννησιακό στοιχείο συναντά τη βελούδινη πολυτέλεια, δημιουργώντας μια βασιλική ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στους επισκέπτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, συναντάμε διάφορους καλλιτέχνες, ανθρώπους των γραμμάτων και της μόδας. Το τζάκι αποτελεί σύνολο της επιβλητικής επίπλωσης, με αποτέλεσμα η αστική αυτή γοητεία να σε μαγεύει και να σε κρατάει μέσα στο ξενοδοχείο, μακριά από τους θορύβους και το άγχος της μεγαλούπολης.

The Ludlow Hotel-Νέα Υόρκη.

Σε μια απο τις πιο cool γειτονιές της Νέας Υορκής, στο The lower East Side, περιτρυγιρισμένο απο τα καλύτερα bars και clubs της περιοχής, βρίσκεται το πολυόροφο κτίριο που φιλοξενεί το The Ludlow Hotel.Το επιβλητικό τζάκι βρίσκεται στο Cocktail bar του ξενοδοχείου, αποτέλεσμα mixing and matching απο σύγχρονες λεπτομέρειες με βιομηχανική γοητεία.