H δημιουργία ενός άνετου, σύγχρονου και αισθητικά άρτιου ξενοδοχείου απαιτεί, εκτός από αρχιτεκτονικό όραμα, καταρτισμένη επιλογή υλικών που εξασφαλίζουν ποιότητα και αναδεικνύουν συνολικά το έργο.

Robinson club Ierapetra – Αngelos Angelopoulos

H εταιρεία ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ είναι εδώ και εξήντα χρόνια μια κορυφαία επιλογή για σημαντικά πρότζεκτ, καθώς συνδέει μοναδικά την έννοια του luxury of living με αυτήν του quality of life. Από το σπίτι μέχρι τον χώρο εργασίας, αναψυχής και διασκέδασης, η έννοια του luxury living είναι στην ουσία μια διαδραστική σχέση που εκφράζεται μέσα από την αρχιτεκτονική δημιουργία, την ποιότητα και τον συνδυασμό των υλικών. Η εταιρεία ειδικεύεται στον τομέα των διακοσμητικών επιφανειών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, παρέχοντας υλικά που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η παρουσίαση των υλικών στην ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ γίνεται μέσα από εννέα επιχειρηματικές μονάδες (business units) που βρίσκονται στο νέο site. Με τον τρόπο αυτό ο ενδιαφερόμενος αρχιτέκτονας-μελετητής συνδέεται άμεσα με επιφάνειες, υλικά και λύσεις που πληρούν τις αισθητικές και ποιοτικές προδιαγραφές, ανάλογα με το έργο που μελετά. Συγκεκριμένα, στην επιχειρηματική μονάδα Hotel Outfitting θα βρει κανείς λύσεις ανά χώρο εφαρμογής: υπνοδωμάτιο, πόρτες (ηχομόνωσης και πυρασφάλειας), reception / κοινόχρηστοι χώροι / FnB, χώροι δραστηριοτήτων και εξωτερικοί χώροι.

Η IK KATSARAS ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του αρχιτέκτονα και του κατασκευαστή

Homapal trend collection Glossy

Στο showroom της ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ υπάρχει μια τεράστια βεντάλια με επιλογές που ξεχωρίζουν: HPL επιφάνειες που αποτελούνται από μονόχρωμα ευφάνταστα μοτίβα, εξαιρετικά αυθεντικές αναπαραγωγές ξύλου, πέτρας, μαρμάρου και άλλων υλικών, HPL αλουμινίου και χαλκού σε πλούσια παλέτα υφών και σχεδίων καθώς και επιφάνειες φυσικών πετρωμάτων 2 mm. Η μεγάλη ποικιλία συμβάλλει στην επίτευξη της μοναδικής ταυτότητας που επιθυμεί να δώσει ο αρχιτέκτονας σε συνεργασία με τον ξενοδόχο.

Το 2022 η εταιρεία πρόσθεσε μια νέα προϊοντική κατηγορία που εντάσσεται στο Hotel Outfitting, τη Hotel Room Management, η οποία περιλαμβάνει υλικά που έχουν σχεδιαστεί βάσει των διεθνών τάσεων με πρωταγωνιστές δύο βασικά γεωμετρικά σχήματα, τον κύκλο και το τετράγωνο, και με 4 μοντέρνα φινιρίσματα που ενσωματώνονται σε οποιαδήποτε στυλιστική ανάγκη ενός υπνοδωματίου, από την πόρτα της εισόδου μέχρι τα αξεσουάρ μπάνιου.

Robinson club Ierapetra – Αngelos Angelopoulos

Τίποτε από τα παραπάνω δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο αν δεν υποστηρίζεται από την υπηρεσία αποστολής δειγματολογίου, που στην ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ δεν είναι πολυτέλεια. Σε περίπτωση που ζητηθεί, η εταιρεία ανταποκρίνεται άμεσα, στέλνοντάς το σε διάφορες διαστάσεις και συλλογές σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς κόστος. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακών ή και live συναντήσεων μεταξύ των ενδιαφερομένων και των υπευθύνων της εταιρείας μας, ούτως ώστε να παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και να απαντώνται όλα τα σχετικά ερωτήματα.

Στο εσωτερικό chain of custody της εταιρείας είναι «κανόνας» ο ιδιαίτερος σεβασμός στην υπογραφή του αρχιτέκτονα που εμπλουτίζει το brand profile του ξενοδοχείου και στους κατασκευαστές και στους επενδυτές, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τις απαιτήσεις του κόστους και των χρονοδιαγραμμάτων, αναλαμβάνοντας να εναρμονίσουν αποτελεσματικά το όραμα του design με τους όρους των χρηματοδοτικών πλαισίων. Γι’ αυτό η IK KATSARAS θεωρείται δικαίως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αρχιτέκτονα και κατασκευαστή.

Robinson club Ierapetra – Αngelos Angelopoulos

Πηγή: lifo.gr