Είναι δύσκολο να το μαντέψετε οπότε… θα σας πούμε ευθύς αμέσως! Το σπίτι αυτό, εμφανίστηκε πριν αρκετά χρόνια στο περιοδικό Architectural Digest. Μετά από αρκετό καιρό, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, φιλοξένησε ένα άρθρο σχετικό με τη μοναδική αυτή κατοικία η οποία ανήκει στον Elton John και τον σύντροφό του  David Furnish. Η ηλιόλουστη έπαυλη βρίσκεται στην καρδιά του Los Angeles και έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με την αισθητική και τις ανάγκες των διάσημων ιδιοκτητών της.

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί και καταφέρνει να γίνεται ακόμα πιο… χαρούμενο χάρη στα χρώματα των επιμέρους στοιχείων της προσεγμένης διακόσμησης. Αυτό, φυσικά, είναι ένα από τα πολλά σπίτια που διαθέτουν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχουν κατοικίες σε πολλά μέρη του κόσμου όπως π.χ. την Ατλάντα, το Λονδίνο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νίκαια (της Γαλλίας), αλλά και τη Βενετία.

Κοινό σημείο όλων αυτών; Η αγάπη του ζευγαριού για την τέχνη η οποία φαίνεται και μέσα από τη διακόσμηση που επιλέγουν κάθε φορά! Ας πάμε να απολαύσουμε ένα από τα ομορφότερα ησυχαστήριά τους λοιπόν… 

 

Photos: architecturaldigest.com