Την πολυτελέστατη κατοικία του Moby έβαλε στο μάτι ο Di Caprio και -φυσικά- κατάφερε να την κάνει δική του έναντι 4.9 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πανέμορφη έπαυλη, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Los Feliz στο Los Angeles, χτίστηκε το 1920. Πρόκειται για έναν πανέμορφο χώρο, ο οποίος αποτελείται από 18 δωμάτια. Κοινό χαρακτηριστικό τους;

 

Η σύγχρονη ματιά όσον αφορά το κομμάτι της διακόσμησης του εσωτερικού χώρου. Τα ολόλευκα μάρμαρα τα οποία δεσπόζουν στα μπάνια και τους πάγκους της κουζίνας, αλλά και τα φωτεινά υπνοδωμάτια τα οποία κινούνται κι αυτά στις λευκές αποχρώσεις όπως και οι υπόλοιποι χώροι της κατοικίας. Επιπλέον, όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με μοντέρνα έπιπλα τα οποία δίνουν μία άλλη διάσταση στο χώρο. Η κατοικία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, μία walk-in ντουλάπα, σάουνα, αλλά και ένα… pop up δωμάτιο το οποίο μπορεί να… διπλασιαστεί και να μεταμορφωθεί σε αίθουσα yoga ή γραφείο!

Πίσω από τους στιβαρούς τοίχους της έπαυλης του Los Feliz, βρίσκονται επίσης μία πισίνα και μία υπαίθρια τραπεζαρία, οι οποίες ολοκληρώνουν τον ξεχωριστό αυτό μικρόκοσμο στον οποίο ο διάσημος ηθοποιός περνάει τις μέρες και τις νύχτες του, όταν δεν βρίσκεται εκτός σπιτιού για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος.                                                                                                                                            

Photos: Mansion Global