Το ziggy είναι ένα πολύχρωμο φωτιστικό LED φτιαγμένο από μέταλλο και ενισχυμένο πλέγμα. Σχεδιάστηκε από την ομάδα του beam studio, είναι ένα διακοσμητικό, γραμμικό σύστημα φωτισμού που φωτίζεται από ένα ισχυρό LED.

Τα συγκεκριμένα φωτιστικά διατίθενται σε διάφορα χρώματα, από το κίτρινο του ηλιοτρόπιου έως το ανοιχτό πράσινο, μπορούν είτε να τοποθετηθούν στο τοίχο είτε να κρέμονται από το ταβάνι, προσφέροντας ένα καταπληκτικά ευπροσάρμοστο φωτιστικό κατάλληλο για χώρους εργασίας και κατοικίας.

Το σύστημα φωτισμού ziggy έχει σχεδιαστεί στο studio beam με ειδικές συνδέσεις σε διάφορα σχήματα, επιτρέποντας τη συναρμολόγηση των μοναδικών εξαρτημάτων σε ένα μακρύ LED φως. Επίσης διατίθεται σε ποικίλα μεγέθη, παρέχοντας άριστο φωτισμό για κάθε χώρο. Τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από συνδυασμό μεταλλικών και μεταλλικών πλεγμάτων, με αποτέλεσμα μια σύγχρονη και εν μέρει βιομηχανική αισθητική.

// το στούντιο beam, ιδρύθηκε το 2007, και  ειδικεύεται στην παραγωγή λύσεων υψηλής ποιότητας φωτισμού προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία διαθέτει εκτενή εμπειρία και επαγγελματικές ομάδες που παρέχουν υπηρεσίες σε κορυφαίους παραγωγούς και σχεδιαστές στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο. Το έργο της δοκού του στούντιο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα φωτιστικών, με μια σειρά από τελειώματα, μέταλλα και χρώματα υψηλής ποιότητας.