Πώς να κάνεις την κρεβατοκάμαρά σου τον πιο φιλικό χώρο για ύπνο. Άνετα, αν έχεις διάθεση να ακολουθήσεις μερικούς εύκολους τρόπους για να αναβαθμίσεις το στυλ στο υπνοδωμάτιο σου. 
Σημείωση: Δεν είμαι διακοσμητής. Όμως με τα χρόνια κατάλαβα πως δεν χρειάζονται τεράστια χρηματικά ποσά για να βάλεις λίγο στυλ στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σου.
#Αλλάξε τα πόμολα Είναι εύκολο να κολλήσεις στις λεπτομέρειες της επιλογής του σωστού επίπλου ή του χρώματος του τοίχου. Ωστόσο, μερικές φορές, αυτό που χρειάζεται ένα δωμάτιο για μεταμορφωθεί σε ένα χώρο άνετο και και ευχάριστο είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα το να αλλάξεις πόμολο στην πόρτα του δωματίου και στα πόμολα των επίπλων. Αυτή και μόνη η απλή κίνηση δινει αμέσως στο δωμάτιο μια νέα πνοή.
#Κρέμασε ωραίες κουρτίνες  Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ωραίο ζευγάρι κουρτίνες καθώς είναι απαραίτητο συστατικό αν θέλεις ο χώρος σου να έχει στυλ. Το χρώμα δεν έχει τόσο σημασία. Να έχεις απλά υπόψη σου πως θα ήταν καλύτερο να έχουν την ίδια βάση χρώματος με τους τοίχους σου και τα έπιπλα που έχεις τοποθετήσει.
#Βάλε λίγο πράσινο Χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσεις ιδιαίτερο χρηματικό ποσό, μπορείς με 2-4 μικρά φυτά και τοποθετώντας τα στα κατάλληλα σημεία να δώσεις εντελώς διαφορετική χροιά ακόμη και στο υπνοδωμάτιο.
#Επένδυσε σε χαλιά κι έργα τέχνης  Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνεις κάθε δωμάτιο να είναι πιο ζεστό είναι να προσθέσεις μαξιλάρια από μαλακές υφές. Επίσης τα μικρά χαλάκια αποτελούν απαραίτητη πινελιά ειδικά αν το δάπεδο είναι ξύλινο. Για καλύτερα αποτελέσματα, παίξε με διαφορετικές υφές ή μοτίβα σε παρόμοιες αποχρώσεις χρωμάτων. Μπορείς επίσης να προσαρμόσεις το χώρο σας προσθέτοντας έργα τέχνης και λάμπες.

photo/ Not Jess Fashion