Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εποχή που το black&white έκανε την επανάστασή του ξανά σε κουζίνες, τραπεζαρίες, σαλόνια και μπάνια. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, σταματούσε εκεί. Τι εννοούμε; Πολύ απλά ότι δεν επεκτεινόταν στο υπνοδωμάτιο και συγκεκριμένα στο παιδικό. Γιατί; Επειδή -κακά τα ψέματα- στο μυαλό μας το παιδικό δωμάτιο δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενο (δηλαδή… πολύχρωμο).
Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, θέλουμε να σας αποδείξουμε ότι ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί να είναι απίστευτα χαρούμενο ακόμα κι αν κινείται στους (χρωματικούς) τόνους του άσπρου και του μαύρου. Βλέπετε, ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων, αποτελεί το ιδανικό φόντο για να αναδειχτούν οι πολύχρωμες ζωγραφιές των παιδιών, τα κλινοσκεπάσματα τα οποία θα μπορούσαν να κινούνται σε διάφορες αποχρώσεις και -φυσικά- τα παιχνίδια, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν πρώτης τάξης διακοσμητικά στοιχεία για τον συγκεκριμένο χώρο.
Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς διάφορες φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες. Δε μένει παρά να τους ρίξετε μια ματιά και να αποφασίσετε αν θα το τολμήσετε ή όχι 😉

 

Photo: via Pinterest