Λίγο η καραντίνα, λίγο οι πολλές ώρες που περνάμε στο σπίτι ,μας έκαναν να στραφούμε πλέον από μόνοι μας στην διακόσμηση του σπιτιού μας και ως εκ τούτου και του μπαλκονιού μας.
Επισκεφθήκαμε ένα σπίτι στον Πειραιά ,όπου η ιδιοκτήτρια του κ. Χριστίνα Μαρία Φιλοδήμα μας έδειξε την δική της πρόταση στην διακόσμηση μπαλκονιού.
Όπως θα δείτε το συγκεκριμένο μπαλκόνι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τον εξωτερικό χώρο ενός καλοστημένου εστιατορίου, συνδυάζει διαφορετικές τάσεις και έτσι είναι κατάλληλο για να αντλήσουμε ιδέες για διαφορετικά γούστα.
1.Οι λευκές κουρτίνες κλείνουν το μπαλκόνι και το απομονώνουν από τον περίγυρο… όταν φυσάει δε, μας θυμίζει κάτι από παραλιακό μαγαζί.
2.Η τραπεζαρία σε σκούρο καφέ με ταπετσαρίες καθισμάτων σε χρώματα της άμμου, σε συνδυασμό με τις λευκές κουρτίνες είναι ιδανική για να πάρει μια οικογένεια το πρωινό της καθώς και τον απογευματινό της καφέ.
Τα πατζουρόφυλλα στα τελειώματα του μπαλκονιού θυμίζουν κάτι από νησί, δίνοντας μια καλοκαιρινή νότα.
Το τειχάκι είναι διακοσμημένο με μια εταζέρα και ένα ράφι από πέτρα καρύστου και αλλά μεταλλικά αντικείμενα τα οποία κάνουν αντίθεση με το λευκό και το σκηνικό πλαισιώνεται τέλεια από τα φαναράκια που αιωρούνται
Κάτι άλλο που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο είναι η γωνία του μπαλκονιού που μας παραπέμπει πιο πολύ σε φθινόπωρο, το δεντράκι και το άδειο κλουβί καθώς επίσης και τα υπόλοιπα διακοσμητικά σε καφέ χρώμα που δένουν άψογα με τα υπόλοιπα μεταλλικά έπιπλα.