Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο κόσμος έχει κάνει στροφή σε πιο απλές λύσεις όσον αφορά τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου. Λύσεις οι οποίες βασίζονται, όχι μόνο στο χαμηλό budget, αλλά και στην εύκολη συντήρηση. Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία μπορούν να χαρίσουν άλλη διάσταση στον κήπο, το μπαλκόνι ή την βεράντα μας. Ποια είναι αυτά;

 

Σκεφτόμαστε… απλά! 1

Ο… φανερός φωτισμός. Αναφερόμαστε σε αυτά τα μικρά φωτάκια τα οποία δεν ομορφαίνουν μόνο τον χώρο, αλλά και τη διάθεσή μας. Τα κρεμάμε, λοιπόν, παντού!

 

 

 

 

 

 

 

Σκεφτόμαστε… απλά! 2Σκεφτόμαστε… απλά! 1 2

Τα υπαίθρια καθιστικά. Ναι, είναι γεγονός: Τα τελευταία χρόνια, τόσο το σαλόνι, όσο και η τραπεζαρία μας, μεταφέρονται εκτός σπιτιού από την άνοιξη και μετά. Οι νέοι εξωτερικοί χώροι, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το εσωτερικό του σπιτιού, αφού πλέον τους δίνουμε την προσοχή που τους αξίζει – τόσο όσον αφορά τη διακόσμηση, όσο και τον εξοπλισμό.

 

 

 

 

 

Σκεφτόμαστε… απλά! 3

 

Μικρές εστίες. Με λίγα λόγια… “τζάκια” εξωτερικού χώρου, τα οποία γίνονται σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια. Ναι, ομολογώ ότι αυτή δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις “απλές” σκέψεις, ωστόσο αποτελεί μία νέα τάση η οποία κάνει τον κήπο μας σημείο συνάντησης ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

Σκεφτόμαστε… απλά! 3 2

Photos: via Pinterest