Λατρεύουμε τα κεράκια στους κήπους και τις βεράντες; Τότε, αυτή είναι η ιδανική εποχή για να τα ενσωματώσουμε στη διακόσμηση όχι μόνο του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού χώρου μας! Πώς; Παρακάτω, θα βρείτε κάποιες έξυπνες ιδέες…

    1. 1. Χρησιμοποιούμε παλιά γυάλινα βάζα στα μεταλλικά καπάκια των οποίων ανοίγουμε μικρές τρύπες ούτως ώστε να μην σβήσει το ρεσό το οποίο θα τοποθετήσουμε στο εσωτερικό τους. Κάνουμε δύο ακόμα τρυπούλες μέσα από τις οποίες περνάμε λεπτό σύρμα και κρεμάμε τα βαζάκια μας στα κάγκελα του μπαλκονιού μας, σε κάποια κλαδιά από τα δέντρα του κήπου μας ή πάνω σε μία ξύλινη βέργα την οποία έχουμε στερεώσει στο ταβάνι π.χ. πάνω από το τραπέζι της βεράντας μας (Προσοχή! Καλό θα ήταν όταν φυσάει πολύ να τα κατεβάζουμε).
  1.  
    1. 2. Τα μεταλλικά φαναράκια μπορούν κάλλιστα να μας βγάλουν από τον κόπο της κατασκευής. Φυσικά, καλό θα ήταν να τα κρεμάσουμε και εκείνα με ένα λεπτό συρματάκι (και όχι με σχοινί ούτως ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα κοπεί από τη θερμότητα), ενώ, αν θέλουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορες συνθέσεις σε κάποια σημεία του κήπου ή της βεράντας μας, ή μία κεντρική δίπλα από την πόρτα μας. Εκτός από το λευκό χρώμα, αξίζει να δοκιμάσουμε επίσης το μαύρο, αλλά και το κόκκινο!
  1. 3. Τα γυάλινα μπουκάλια, τέλος, μπορούν να μας χαρίσουν ένα εξίσου όμορφο αποτέλεσμα. Απλά, θα πρέπει να επιλέξουμε κάποια με φαρδύ στόμιο από το οποίο θα χωράει το ρεσό μας. Μάλιστα, μπορούμε (προτού βάλουμε το ρεσό) να ρίξουμε στη βάση τους λίγα χαλικάκια, μικρά βοτσαλάκια ή άμμο δημιουργώντας μία ξεχωριστή βάση για τα ρεσό μας και ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα.

Photos: via Pinterest