Τα αρχιτεκτονικά γραφεία K-studio & Betaplan ανέλαβαν την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Μυκόνου για λογαριασμό της Fraport Greece. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα είναι έτοιμο το 2021, θα κοστίσει περίπου 25 εκατ. ευρώ και το νησί θα μπορεί να υποδεχθεί 1 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως, από 700.000 που εξυπηρετεί σήμερα. 
Μιλάμε για μια νέα αισθητική που θα αναβαθμίζει τον χώρο του αεροδρομίου, καθώς θα υπάρξει πλήρης αναδιαμόρφωση – ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. 
Στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο http://www.andro.gr/ φαίνεται ότι ο αναβαθμισμένος αερολιμένας Μυκόνου JMK αντλεί σχεδιαστικά έμπνευση από τα πλέον χαρακτηριστικά κτίσματα της λαϊκής αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής παράδοσης, τους περιστερώνες,  καθώς η αρχιτεκτονική ομάδα αποσκοπεί να παντρέψει την παράδοση της Μυκόνου με την σύγχρονη ταυτότητα του νησιού ως δημοφιλούς, διεθνούς προορισμού.
Συνολικά οι παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο της Μυκόνου σχεδόν θα διπλασιάσουν την επιφάνεια που από 4.200 τ.μ που είναι ο υφιστάμενος χώρος των επιβατών, θα φτάσει περίπου τα 7.500 τ.μ και συνολικά τα 13.350 τ.μ. Από την συνολική επιφάνεια υπολογίζεται ότι 700 τ.μ θα καλύψουν εμπορικές χρήσεις και 1.000 τ.μ χρήσεις εστίασης