Τα φυσικά υλικά σε απαλές αποχρώσεις του καφέ, λευκό και πράσινο είναι αυτα που θα φέρουν την ηρεμία και την γαλήνη για τις στιγμές χαλάρωσης και ανεμελίας που αναζητάμε το καλοκαίρι. Στη design plus συγκεντρώσαμε φωτογραφίες για να σε βοηθήσουμε να συνδυάσεις προιοντα απο την καλοκαιρινή μας συλλογή σωστά για ένα τέλειο outdoor αποτέλεσμα.

Προτείνουμε καναπέδες και σετ σαλονιού απο φυσικό μπαμπού σε συνδυασμό με διακοσμητικά μαξιλάρια..Ειναι απίστευτο πόσο χρώμα μπορούν να δώσουν διακοσμητικά μαξιλάρια σε ένα χώρο. Μπορείς να κάνεις όποια επιλογή θέλεις είτε εντονα χρώματα με βάση το πράσινο και τροπικά prints που θα απογειώσουν το jungle look σε συνδυασμό με μερικά φυτά, είτε λευκα , μπεζ με μπλέ λεπτομέρειες που θα δώσουν ένα πιο ήρεμο τόνο σε συνδυασμό με μια υφασμάτινη αιώρα.

Σε ένα σαλόνι εξωτερικού χώρου εφόσον θέλεις να δώσεις ένα πιο ειδυλλιακό αποτέλεσμα προτείνουμε τραπεζάκια απο φυσική ξυλεία teak και mango σε συνδιασμό με διακοσμητικά φανάρια. Δεν υπάρχει πιο ρομαντικός και παράλληλα πολυτελής συνδιασμός απο το φως της φλόγας μεσα απο ένα φανάρι πάνω σε μιά ακατέργαστη ξύλινη επιφάνεια όπως ένα τραπέζι ή ένα σκαμπό. Τέλος συμφωνα με τα trends στη διακόσμηση τόλμησε το χαλί στον εξωτερικό χώρο είναι αυτο που θα δώσει την περισσότερη ζεστασιά και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη επιλογή απο ένα χαλι φυσικής ίνας γιούτα.

ΠΗΓΗ: designplus.gr