Ενα ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στεγάζεται σε  διατηρητέο  του 1912 στο κέντρο της Ρόδου.
Όμως πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει η αρχιτεκτονική ενός τέτοιου χώρου ή ποια καινοτομία σχεδιασμού μπορεί να τον κάνει ξεχωριστό;
Τα περισσότερα ιατρεία δεν απέχουν πολύ από τους αποστειρωμένους, ψυχρούς χώρους που έχουμε όλοι συναντήσει. Κάποιες λίγες εξαιρέσεις δοκίμασαν μια πιο σύγχρονη και τολμηρή προσέγγιση με χρωματιστή διάθεση. 
Αλλά, αυτός εδώ ο χώρος, εισαγάγει μια εντελώς καινούργια και φρέσκια αισθητική πετυχαίνοντας ένα αναπάντεχα κομψό αποτέλεσμα.
 
Το πρότζεκτ αυτό είχε ως  σκοπό την ανάδειξη του καινούργιου μέσα από το παλιό. Ο εσωτερικός χώρος δέχθηκε ήπιες επεμβάσεις και μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ιατρείο με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό, διατηρώντας παράλληλα τον ιταλικής αρχιτεκτονικής εξαίρετο χαρακτήρα του. 
Πόσο εύκολο είναι να πείσεις έναν πλαστικό χειρουργό να συνεργαστεί για ενα τέτοιο εγχείρημα; Πόσο αναπάντεχο για τον ανυποψίαστο πελάτη που θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάτι τόσο διαφορετικό; Στόχος είναι η δημιουργία ενός χώρου με τελείως διαφορετική όψη και ενέργεια από αυτήν ενός συμβατικού σύγχρονου χώρου ιατρείου. Στόχος είναι ο ασθενής να νιώθει οικειότητα και να ξεχνάει έστω και για λίγο ότι έρχεται επίσκεψη σε γιατρό, αν όχι για επέμβαση. Μια ακόμα πρόκληση ειναι να αποδωθούν στον χώρο βασικές πτυχές της προσωπικότητας του ιατρού…