Μία ακόμα απίστευτη απόχρωση διάλεξαν οι άνθρωποι της Pantone προκειμένου να μας φτιάξουν τη διάθεση κι φέτος. Αυτή, δεν είναι άλλη από τη Living Coral, η οποία αποτελεί το σήμα κατατεθέν του 2019.

Γλυκιά, ζεστή, αλλά ταυτόχρονα ακαταμάχητα φρέσκια και δροσερή, η συγκεκριμένη απόχρωση θα μπορούσε να ταιριάξει σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού μας. Να ντύσει τους τοίχους του, να ομορφύνει τα έπιπλά του, να αγγίξει απλά διακοσμητικά και να δώσει άλλη διάσταση στη διακόσμησή μας. Το καλύτερο όλων; Μπορεί να… φορεθεί ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους, συνοδευόμενο από κάθε λογής πράσινα στοιχεία για τα οποία θα μπορούσε να αποτελέσει εξαιρετικό φόντο.

Εμείς, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια βόλτα στο διαδίκτυο για να σας γεμίσουμε με ιδέες σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να επιστρατεύσετε το συγκεκριμένο χρώμα στους χώρους του σπιτιού σας. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι και υπέροχες προτάσεις. Δε μένει παρά να ρίξετε μια ματιά και να επιλέξετε εκείνη ή… εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική – τόσο του χώρου σας, όσο και τη δική σας!

Photos: Ellen Auer on Unsplash & via Pinterest