Τα γράμματα αποκτούν τη δική τους θέση στον κόσμο του design. Αυτό, συνέβαινε πάντα, απλά τώρα έχουν έρθει στο προσκήνιο και διεκδικούν μία -πιο εμφανή!- θέση στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Στερεωμένα πάνω σε έπιπλα, κολλημένα στον τοίχο, κεντημένα, ζωγραφισμένα ή τυπωμένα πάνω σε μαξιλάρια και λευκά είδη, δίνουν το παρόν και επιχειρούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της διακόσμησης μας. Κεφαλαία ή μικρά, ελληνικά ή λατινικά- όλα παίζουν και όλα καταφέρνουν να συνδυαστούν με το ανάλογο στιλ που έχουμε επιλέξει να χαρίσουμε στον χώρο μας.

unsplash-logoMike Marquez unsplash-logoAlexandra Gorn

Τα καλά νέα; Σε πολλές περιπτώσεις, μας βοηθούν ακόμα και να περάσουμε τα μηνύματα που θέλουμε σε εκείνους που αγαπάμε εκτοξεύοντας τη διάθεσή μας στα ύψη. Τα ακόμα καλύτερα νέα; Ταυτόχρονα, αναβαθμίζουν και την αισθητική του χώρου μας μια και -όπως και να το κάνουμε- αποτελούν ένα ξεχωριστό στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού μας.

Στο www.dize.gr, θα βρείτε μοναδικά διακοσμητικά τέτοιου τύπου, ενώ -αν θέλετε- μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας custom ιδέες, με τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να χαρίσετε άλλο… νόημα στον χώρο σας!