Ο συνδυασμός Japanese και Scandinavian style, Japandi, που αγαπά την τάξη, τις καθαρές γραμμές, την άνεση, την ζεστασιά και τα μοντέρνα στοιχεία στο χώρο είναι αγαπημένη τάση των διακοσμητών το 2020.

Η Japandi (or Scandinese) είναι μια από τις φετινές τάσεις στο ντεκόρ, και είναι εδώ για να μείνει. Δεν εκπλήσσει το ότι αυτά τα δύο στυλ αναμειγνύονται σε ένα, και μαζί δημιουργούν πραγματικά λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους. Είναι ένας συνδυασμός των δύο στυλ: της μοντέρνας και ρουστίκ σκανδιναβικής αισθητικής με την παραδοσιακή κομψότητα της ιαπωνικής διακόσμησης.

[Pick contrasting colors] Διάλεξε χρώματα αντίθετα-Τα περισσότερα δωμάτια Ιαπωνικά ξεκινούν με μια πιο σκοτεινή βάση, συνήθως μια κορεσμένη, ουδέτερη απόχρωση. Στη συνέχεια, η αντίθεση δημιουργείται μέσω της ενσωμάτωσης ενός μίγματος ελαφρών ξύλων και έντονων, μαύρων αποχρώσεων. Ακόμα και οι πινελιές είναι συνήθως μονοχρωματικοί. Ωστόσο, μερικά ζωηρά χρώματα μπορούν να προστεθούν όπως για παράδειγμα από τα φυτά εσωτερικού χώρου.

[Combine both furniture styles] Συνδύασε και τα δυο στυλ στην επίπλωση- Χρησιμοποιώντας ένα μίγμα και των δύο, το αποτέλεσμα επιτρέπει να αποκτήσειο η κατοικία την αίσθηση της αρμονικής αντίθεσης. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μίγμα από αποχρώσεις του ξύλου στο χώρο και να ενσωματώσετε κομμάτια με καμπύλες και ευθείες γραμμές. Αυτό προσθέτει μια μοναδική αίσθηση της υφής στο δωμάτιο, η οποία βοηθά να το κάνει οπτικά, ενδιαφέρον.

[Choose statement accessories] Επίλεξε statement διακοσμητικά αντικείμενα- Τα σκανδιναβικά κομμάτια επικεντρώνονται στην άνεση. Βασίζονται σε αντικείμενα όπως βελούδινα χαλιά, άφθονα μαξιλάρια και άνετες κουβέρτες για να δώσουν στους εσωτερικούς τους χώρους μια φιλόξενη αίσθηση. Οι ιαπωνικές πινελιές, αντίθετα, τείνουν να είναι χρηστικά αντικείμενα όπως βάζα ή οθόνες.