Χτισμένο πάνω σ′ έναν καταπράσινο λόφο με μυρτιές, κυπαρίσσια και ελιές το IONIAN HEAVEN VILLAS, ένα σύγχρονο συγκρότημα δύο κατοικιών υψηλής αισθητικής, εγγυάται να προσφέρει στους επισκέπτες του συναισθήματα γαλήνης και ηρεμίας.

Οι βίλες είναι χτισμένες αμφιθεατρικά δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει πανοραμική θέα από τις ακτές της Πρέβεζας και της Αιτωλοακαρνανίας έως το φημισμένο νησί του Ωνάση, Σκορπιός. Κατά ομολογία των επισκεπτών οι φωτογραφίες δε μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που η φύση έχει σχεδιάσει στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Στον εξωτερικό χώρο επικρατεί η αίσθηση της ευδαιμονίας καθώς τα καταγάλανα νερά της πισίνας δένουν αρμονικά με το νερό της θάλασσας και τον καταπράσινο λόφο που βρίσκεται το Ionian Heaven. Εδώ υπάρχουν μεγάλα χτιστά μαρμάρινα τραπέζια στα οποία οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους ενώ πρώτα έχουν εξασκήσει τις μαγειρικές τους ικανότητες στα επιβλητικά BBQ. Ακόμη ο κήπος είναι διακοσμημένος με δέντρα (ροδιές, λεμονιές) και λουλούδια της Ελληνικής φύσης τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο αναδεικνύει την θέα και τη φυσική ομορφιά του τοπίου από το εσωτερικό του σπιτιού καθώς υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα σε όλα του τα δωμάτια και τους χώρους.

Η ανάπτυξη του σχεδίου έχει γίνει σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το σαλόνι και ένα αυτόνομο υπνοδωμάτιο με εσωτερικό δικό του μπάνιο ενώ τα μεγάλα ανοίγματα εξασφαλίζουν θέα που κόβει την ανάσα. Επίσης η πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο και την πισίνα είναι άμεση καθώς βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το ισόγειο δημιουργώντας στον επισκέπτη την αίσθηση της συνέχειας των νερών της πισίνας με τη θάλασσα. Στον ημιόροφορο βρίσκεται ένα ακόμη αυτόνομο υπνοδωμάτιο με ένα κοινόχρηστο μπάνιο ενώ αυτή τη φορά τα παράθυρα εξασφαλίζουν θέα στο βουνό. Τέλος στον πρώτο όροφο βρίσκεται το τελευταίο υπνοδωμάτιο το οποίο διαθέτει δικό του μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 3 Υ/Δ είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.