Η διακόσμηση μικρού σπιτιού δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Δεν χρειάζεσαι ούτε πολλά έπιπλα ούτε πολλά χρήματα για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου ή οποιονδήποτε άλλο χώρο. 

Η λύση είναι να δημιουργήσεις τη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άνετο ,να το απολαμβάνεις και ταυτόχρονα να βρεις λύσεις που θα ”μεγαλώσουν” το χώρο σου.

Μην ξεχνάς πως σε έναν πού μικρό χώρο αν δεν μπορείς να κάνεις ανακαίνιση, το χρώμα που πρέπει να επιλέξεις για να δείχνει μεγαλύτερο αλλά και να φωτίσει πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό.Αποδεδειγμένα το λευκό χρώμα στους τοίχους δίνει φως, καθώς και το κίτρινο. Αν πάλι θέλεις κάποιο έντονο χρώμα φρόντισε είτε να κάνεις μόνο ένα τοίχο στο χρώμα της επιλογής σου, είτε να κάνεις λεπτομέρειες στους τοίχους με αυτό.Μια ακόμα πολύ καλή λύση είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά και μοντέρνα!Μπορείς να επιλέξεις και κάποια έπιπλα σπιτιού, αλλά και είδη σπιτιού σε έντονα χρώματα επίσης.

Επίσης θα μπορούσες να δημιουργήσεις εσύ χώρους στο σπίτι σου με κάποια διαχωριστικά. Αυτό βολεύει πάρα πολύ αν είσαι φοιτήτρια και μένεις σε γκαρσονιέρα και δεν έχεις ξεχωριστό υπνοδωμάτιο.