Έχετε παρατηρήσει ότι στα ξενοδοχεία κοιμόμαστε πάντα πιο άνετα ,αυτό οφείλεται στο ότι τα ξενοδοχεία ακολουθούν τους 14 κανόνες ηρεμίας πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τα μυστικά για να μεταμορφώσουμε το υπνοδωμάτιο μας ώστε να θυμίζει κάτι από ξενοδοχείο.

1.Βαμβακερά σεντόνια
Τα σεντόνια από 100% βαμβάκι δίνουν μια πολυτέλεια στον ύπνο

2.Στρώστε προσεγμένα το κρεβάτι σας
Ένα από τα μυστικά των ξενοδοχείων είναι στο στρώσιμο του κρεβατιού όπου πάντα στρώνουμε τα σεντόνια τοποθετούμε στο κάτω μέρος μια λεπτή κουβέρτα ενώ τα πάπλωμα το κρατάμε αποθηκευμένο.

3.Αναδείξτε τα πλεονεκτήματα του δωματίου.
Αναδείξτε το εάν είναι ψηλοτάβανο εάν έχει όμορφα παράθυρα και εκπληκτικό φωτισμό , η θέα. αυτό είναι και η ουσία της διακόσμησης να αναδεικνύεις τα πλεονεκτήματα του χώρου.

4.Επέλεξε τον σωστό χρωματισμό .
Δεν υπάρχει υπνοδωμάτιο ξενοδοχείου με ενοχλητικό χρωματισμό και όταν μιλάμε για χρωματισμό δεν εννοούμε μόνο αυτό στους τοίχους αλλά και γενικότερα τα αντικείμενα στο χώρο. Διαλέγουμε παλ παστέλ αποχρώσεις που δημιουργούν μια αρμονία στο χώρο και δεν κουράζουν.

5.Πολυτέλεια
Κάθε ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό του έχει ένα πολυτελές κομμάτι στο δωμάτιο του είτε αυτό είναι το φωτιστικό, ένα φωτιστικό δαπέδου ένα χαλί. Προσθέστε λοιπόν στο δωμάτιο σας κάτι που θα προσδίδει πολυτέλεια.

6.Λουλούδια
Τα λουλούδια η τα φυτά εσωτερικού χώρου αλλάζουν απευθείας και το χώρο και την διάθεση μας

7.Αρωματικά κεριά
Τα κεριά θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε αρκεί να μην το παρακάνετε με τα αρωματικά

8.Τρικ για καλό ύπνο
Τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν διπλές κουρτίνες ώστε να καταφέρουν να περιορίσουν το ηλιακό φως για καλύτερο ύπνο. εσείς μπορείτε απλά να κλείσετε το παντζούρι

9. Επιπλέον έπιπλα
Τα ξενοδοχεία έχουν επιπλέον έπιπλα στα δωμάτια, οι επιλογές σου λοιπόν μπορούν να αρχίσουν από ένα πάγκο στον πάτο του κρεβατιού… και αν στο επιτρέπει ο χώρος από μια πολυθρόνα εώς ένα διπλό καναπέ.

10.Φωτισμός και design
Μπορείς να προσθέσεις στο δωμάτιο σου ένα φωτιστικό όχι απαραίτητα ακριβό αλλά ιδιαίτερου design.