Μετέτρεψε την σε γραφείο
Στερείσαι από χώρο στο σπίτι για το γραφείο σου; Θέλεις το γραφείο σου να είναι όσο το δυνατόν πιο απομονωμένο και ήσυχο γίνεται για να μπορείς να δουλέψεις; Η σοφίτα είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνεις. Διακόσμησε το γραφείο σου όπως σου προσφέρει την περισσότερη έμπνευση και ηρεμία.

Σοφίτα playroom

Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να παίξουν τα παιδιά ή να χαλαρώσουν οι έφηβοι από το δικό τους playroom. Είναι χωριστά από το υπνοδωμάτιο και είναι ο χώρος που απλά χαλαρώνουν. Δημιούργησε, λοιπόν, αυτό το playroom στη σοφίτα και άφησε τα παιδιά να έχουν τον προσωπικό τους χώρο για παιχνίδι.

Παιδικό δωμάτιο

Όπως σου είπα σαν μικρό παιδί πάντα μου άρεσαν οι σοφίτες και για αυτό το λόγο πάντα ονειρευόμουν να είναι και το δωμάτιο μου. Φτιάξε την σοφίτα σε παιδικό δωμάτιο και τα παιδιά σου θα το λατρέψουν! Το καλύτερο δώρο που μπορείς να τους κάνεις, μιας και τα παιδιά θα έχουν τον δικό τους προσωπικό χώρο.

Ξενώνας

Ίσως η πιο πρακτική ιδέα από όλες. Όλοι σκεφτόμαστε πως να αναδιοργανώσουμε το σπίτι όταν έχουμε καλεσμένους. Όλο και κάποιος ξεβολεύεται. Αυτό μπορεί να λυθεί κάνοντας απλά την σοφίτα τον τέλειο ξενώνα. Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η σοφίτα σου, μπορείς να εγκαταστήσεις και μια μίνι κουζίνα και μπάνιο έτσι ώστε να υπάρχει αυτάρκεια. Αν όχι, πίστεψε με είναι ο ιδανικός χώρος για να τον μετατρέψεις σε ξενώνα!