Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό με τα μέτρα λόγο πανδημίας μας περιόρισε μέσα στα σπίτια και όλο και περισσότερο χρόνο θα περνάμε στο σπίτι μας…πάμε να δούμε τρόπους για να μεταμορφώσουμε το σπίτι έτσι ώστε να μοιάζει λίγο σε σαλέ…
Cozy νύχτες : Aν ο καναπές σας κινείται στα χρώματα του μπεζ καφε τότε από μόνο του αποπνέει μια ζεστασιά αν πάλι έχετε και γωνιακό καναπέ είναι το ιδανικο για να απολαύσετε μια ταινία.
Ξάπλωμα και χουχούλιασμα: Επειδή σιγά σιγά κατεβαίνουν τα δεύτερα παπλωματά και οι κουβερτούλες για τους λάτρεις του χουχουλιάσματος. Για να αποκτήσετε όμως, με τον πιο εύκολο τρόπο, την πιο ζεστή, και στο μάτι, κρεβατοκάμαρα τοποθετήστε πάνω από το πάπλωμα μια μονόχρωμη κουβέρτα, πολύ χοντρής πλέξης.
Εργασία και ζεστασιά: Τα χρώματα που κυριαρχούν σε ένα ζεστό γραφείο είναι το άσπρο και το μαύρο καθώς και κάποιο κάδρο, κάποια διακοσμητικά επίσης θα έκαναν πιο ζεστή την ατμόσφαιρα.

Χαλάρωση δίπλα στο τζάκι: Τι πιο ζεστό και χαλαρωτικό από το να απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι… Τοποθετήστε δυο πουφ στο χαλί δίπλα στο τζάκι και κάντε cocooning!
Cover up : Tα Φλις κουβερτάκια που όλοι λατρεύουμε. Είναι η μόνιμη «κάλυψή» μας, τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Τοποθετήστε 2 με 3, σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο του σπιτιού, για παράδειγμα στη γωνίτσα του καναπέ του σαλονιού σας.
Κάντε ατμόσφαιρα με κεριά: Ανάψτε κεριά σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας αποφασίσετε να περάσετε την ώρα σας. Προτιμήστε τα αρωματικά κεριά βανίλιας.
Πάρτε έναν υπνάκο Η πιο cozy γωνία του σπιτιού σας θα είναι αυτή με τα χνουδωτά ριχτάρια και τα πολλά μαξιλαράκια. Που θα γίνει το ιδανικό μέρος για να ξαπλώνετε και να χαλαρώνετε, παίρνοντας εκεί τον μεσημεριανό σας υπνάκο. Ιδανική γωνιά για να διαβάσετε ένα βιβλίο.
Μεταμορφώστε το μπαλκονι σας: Αν το μπαλκόνι σας είναι μεγάλο αποκτήστε μια κατασκευή κρεβατιού, κατά προτίμηση ξύλινη και τοποθετήστε ένα στρώμα. Ναι ναι, είναι για εσάς τους πιο ρομαντικούς, που αν και χειμώνας θέλετε να περνάτε κάποιες νύχτες σας, βλέποντας τα άστρα. Γεμίστε το «κρεβάτι» με κουβέρτες, βάλτε και μια σόμπα εξωτερικού χώρου και απολαύστε μια ταινία αγκαλιά με τον σύντροφό σας. Τολμηρή επιλογή αλλά από τον Μάρτιο και μετά είναι πιο εφικτή.