Τα παραβάν, χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο ως διαχωριστικά. Εμείς, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε έναν πιο δημιουργικό τρόπο για να αξιοποιήσετε ένα παραβάν (είτε το έχετε, είτε σκέφτεστε να πάρετε). Ο τρόπος αυτός δεν είναι άλλος από το να το χρησιμοποιήσετε σαν κεφαλάρι στο κρεβάτι σας! Πρόκειται για μία εξαίρετη λύση (από τη στιγμή που το κρεβάτι σας δεν έχει κεφαλάρι), η οποία μπορεί όχι μόνο να συμβάλει στη διακόσμηση του χώρου, αλλά να αποτελέσει σημείο αναφοράς της.

Επιπλέον, ένα παραβάν, θα μπορούσε να χαρίσει στην κρεβατοκάμαρά σας ένα πιο σοφιστικέ στιλ το οποίο ταυτόχρονα θα δημιουργήσει και μία αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο, χωρίς όμως να τον κάνει απρόσιτο. Οι αποχρώσεις του μπορούν να κινούνται σε απαλούς γήινους τόνους, ενώ κάποια διακοσμητικά στοιχεία σε πράσινο χρώμα (θα μπορούσε να είναι και οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας μας), θα ζωντανέψουν ακόμα περισσότερο το σκηνικό. Μάλιστα, στους ίδιους τόνους με την απόχρωση του παραβάν θα μπορούσαν να κινούνται το κουβρ-λι, το καπέλο του φωτιστικού, αλλά και μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια.

Τέλος, αν θέλετε, μπορείτε να επιστρατεύσετε ένα custom made παραβάν με ενσωματωμένους καθρέπτες το οποίο θεωρείται ιδανικό για έναν μικρό χώρο, αφού -ως γνωστόν- οι καθρέπτες έχουν την τάση να μεγαλώνουν τον χώρο.

 

Photo: Tim Mossholder via Unsplash