Η διακόσμηση ενός σπιτιού, δεν σταματά στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Η κουζίνα και το μπάνιο διεκδικούν και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την προσοχή μας τα τελευταία χρόνια. Ο ερχομός του καλοκαιριού, μας έχει βάλει σε mood αλλαγών και διακόσμησης, οι οποίες καλό θα ήταν να περιλαμβάνουν τόσο την κουζίνα, όσο και το μπάνιο μας. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να παρέμβουμε στη διακόσμηση του χώρου χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσουμε πολύ χρόνο και χρήμα; Θα σας απαντήσουμε ευθύς αμέσως…

  • Επενδύουμε σε ένα ζευγάρι καινούρια κουρτινάκια για την κουζίνα και σε μία φωτεινή, χαρούμενη κουρτίνα μπάνιου για την μπανιέρα ή το ντους.
  • «Παίζουμε» με τις πετσέτες πιάτων και τα σουπλά μας τα οποία φροντίζουμε να κινούνται σε ανοιξιάτικους ρυθμούς: Λουλούδια, ζουζούνια, όμορφα φωτεινά χρώματα είναι όλα όσα θα πρέπει να αναζητήσουμε.
  • Τέλος, πειραματιζόμαστε και με τις πετσέτες του μπάνιου, οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσουμε την όψη του στο λεπτό! Βασική προϋπόθεση; Οι αποχρώσεις που θα επιλέξουμε να «δένουν» με τα πλακάκια ή το χρώμα των τοίχων. Όσο για τη σύνθεσή τους; 100% βαμβάκι – αυτή είναι η καλύτερη επιλογή!

Photos via Pinterest and usplash