Αλήθεια, όταν ακούτε τη λέξη industrial, τι σας έρχεται στο μυαλό; Σωλήνες, σκοτεινά ετοιμόρροπα μέρη και άλλα παρόμοια στοιχεία. Κι όμως, σε πολλές περιπτώσεις τα χαρακτηριστικά ενός industrial προϊόντος δεν έχουν να κάνουμε με τίποτα από τα παραπάνω. Να, πάρτε για παράδειγμα αυτήν εδώ τη γλάστρα… Κοιτάζοντάς τη, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το τσιμέντο (ένα κατεξοχήν rough υλικό), μπορεί να αποκτήσει μία απίστευτα εξευγενισμένη όψη. Πώς γίνεται αυτό;

Παντρεύοντάς το με το ξύλο (και όχι μόνο…)! Τουλάχιστον, αυτό έκανε ο Laurie Wiid van Heerden, εμπνευστής και σχεδιαστής της Soma Planter – μιας μοναδικής oversized γλάστρας. Ο van Heerder, σχεδιάσε τη συγκεκριμένη γλάστρα για λογαριασμό της εταιρίας «Indigenus». Στόχος του ήταν να μπορέσει να δημιουργήσει ένα όμορφο «σπίτι» για τα αγαπημένα μας φυτά μέχρι… τα βαθιά τους γεράματα!

Μαζί με αυτόν και όλη οι υπόλοιπη ομάδα, τα μέλη της οποίας έχουν καταφέρει να πάνε το σχεδιασμό γλάστρας-ζαρντινιέρας πολλά βήματα μπροστά! Μια επίσκεψη στο www.indigenus.co.za αρκεί για να δείτε και να… θαυμάσετε όλα αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα.

 

Photos: indigenus.co.za