Μπορεί ακόμα ο καιρός να μην αφήνει την άνοιξη να κάνει αισθητή την παρουσία της, ωστόσο, ο μήνας αυτός θεωρείται προπομπός της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου. Της εποχής που τα σύνορα ανάμεσα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού αρχίζουν να καταρρίπτονται. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει μία μεγάλη περίπτωση να έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε πώς να διακοσμήσετε τον εξωτερικό χώρο σας.

Ακριβώς το ίδιο, όμως, κάνουν τόσο οι μικρές, όσο και οι μεγάλες εταιρείες επίπλων, design και ειδών διακόσμησης. Μία από αυτές; Η γαλλική Fermob, η οποία παρουσιάζει τη νέα σειρά φωτιστικών Balad H12 – ειδικά κατασκευασμένη για εξωτερικούς χώρους. Στόχος της; Να χαρίσει ακόμα περισσότερο στιλ στη βεράντα ή τον κήπο σας, αλλά και μία μεγάλη γκάμα ειδών (και εντάσεων) φωτισμού τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Ανάμεσα σε αυτές, συγκαταλέγεται και ο φωτισμός κεριών ο οποίος αποδίδεται με μεγάλη πειστικότητα από τη νέα συλλογή λαμπτήρων οι οποίοι συνοδεύουν τα εν λόγω φωτιστικά. Όσο για το design τους; Καθαρές -και ιδιαίτερα αυστηρές- γραμμές, minimal σχεδιασμός, λιτό και απέριττο ύφος που παραπέμπει στο σκανδιναβικό στιλ.