Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε, τότε μπορεί να ανήκετε κι εσείς στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τι κατηγορία είναι αυτή; Είναι η κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που δεν διστάζουν να υιοθετήσουν στο σπίτι τους στοιχεία από διαφορετικούς πολιτισμούς και διακοσμητικά από κάθε γωνιά της γης. Αλήθεια, όμως, πώς είναι δυνατό να ταιριάξουν όλα αυτά μεταξύ τους; Θα σας απαντήσουμε ευθύς αμέσως.

Επενδύουμε στο φόντο. Αυτό, μπορεί να αποτελείται από ασπρόμαυρα graphic μοτίβα τα οποία θα περιπλέκονται με ethic αποχρώσεις και patterns που θυμίζουν ταξίδια μακρινά. Επάνω σε αυτά (ή… με φόντο αυτά), ακουμπάμε σουβενίρ ή απλά κάποια ξεχωριστά διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία παραπέμπουν στον “Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες”. Στολίζουν τα τραπέζια μας και διάφορες άλλες επιφάνειες και δημιουργούν ενδιαφέρουσες συνθέσεις.

Το εθνογραφικό στιλ έρχεται για να μείνει! Επόμενος συνδετικός κρίκος; Τα εξωτικά στοιχεία! Τροπικά φυτά, χαλιά με έντονα μοτίβα και έπιπλα που μοιάζουν να έχουν ταξιδέψει τόσο στον χρόνο, όσο και στον κόσμο έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά αρκεί… να το τολμήσουμε!

Photo: Devon Janse van Rensburg, Orlova Maria, Annie Spratt via Unsplash