Αλήθεια, τι νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε με μερικά παλιά γρανάζια; Σίγουρα, πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε.  Βλέπετε, η φαντασία ορισμένων ανθρώπων -πραγματικά- δεν έχει όρια… Κοιτάζοντας ένα παλιό, άχρηστο αντικείμενο, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα σωρό πράγματα με αυτό αντί να το πετάξουν στα σκουπίδια. Κάπως έτσι, προφανώς, λειτούργησαν και με αυτά εδώ τα γρανάζια τα οποία ξαφνικά απέκτησαν μία δεύτερη ζωή, επιστρέφοντας ως κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό το οποίο ήταν όταν πρωτο-δημιουργήθηκαν. Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε να πάρουμε ιδέες και να δούμε κάποια άχρηστα αντικείμενα να μεταμορφώνονται σε σωστά έργα τέχνης;

Μία παλιά κονσόλα, αποκτά άλλη διάσταση όταν στη βάση της ενσωματώνονται ορισμένα γρανάζια.

Στην εικόνα που ακολουθεί, βλέπετε ένα γρανάζι να μεταμορφώνεται σε ένα πρώτης τάξης βοηθητικό τραπέζι. Μπορεί κάλλιστα να συμβάλει τόσο στη διακόσμηση του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού χώρου.

Θα θέλατε να δώσετε μια πιο… βιομηχανοποιημένη όψη στο μπαρ ή στον πάγκο της κουζίνας σας; Τότε, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά stools σαν αυτά!

Αυτή η μοναδική σύνθεση με καθρέφτες μπορεί, πραγματικά, να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της και να κάνει έναν χώρο να λάμψει. Το καλύτερο όλων; Οι κορνίζες προέρχονται από παλιά γρανάζια διαφόρων μεγεθών.

Και περνάμε στην πιο απλή μεταμόρφωση απ’ όλες όσες θα δούμε σε αυτό εδώ το άρθρο. Σε αυτή, τα παλιά γρανάζια, απλά γυαλίζονται, σταθεροποιούνται επάνω σε βάσεις φτιαγμένες από φελλό και μετατρέπονται σε υπέροχα σουβέρ.

Photos: via Pinterest