Ανακαινίζετε το μπάνιο σας; Τότε, οι παρακάτω γραμμές μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Γιατί; Επειδή μέσα από αυτές, σας παρουσιάζουμε τρία μοναδικά στιλ μπάνιων τα οποία μπορούν να χαρίσουν άλλη διάσταση στον συγκεκριμένο χώρο. Κάποιες από αυτές, τις έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν, άλλες ούτε που θα τις φανταζόσασταν στο δικό σας σπίτι. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τις γνωρίσετε και να κινηθείτε σύμφωνα με εκείνη που σας αρέσει περισσότερο.

 

#1

Σκούρες αποχρώσεις…

Το μαύρο και γενιά οι σκούρες αποχρώσεις αποκτούν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Το μπάνιο αποκτά μια πιο… σκοτεινή όψη. Σε αυτή, μπορούν να συμβάλλει τόσο ο φωτισμός, όσο και οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις.

#2

Το ροζ είναι μέσα

Αγκαλιάζουμε την πιο θηλυκή πλευρά μας και ενδίδουμε στο ροζ! Δεν είναι μόνο γλυκό, ζεστό και ρομαντικό, αλλά είναι και της μόδας! Μπορείτε να το τολμήσετε διανθίζοντάς το με κάποιες λευκές ή γκρίζες λεπτομέρειες.

#3

Άσπρο, μαύρο ή… και τα δύο;

Σαφώς και τα δύο! Το ασπρόμαυρο στιλ επιστρέφει και «φοριέται» πολύ – ειδικά στα πλακάκια! Κάπως έτσι, το μπάνιο μεταμορφώνεται σε μεγάλη σκακιέρα με βασίλισσες, εσάς!

 

Photos: Jose Soriano & via Pinterest