Είναι μόλις 28 χρονών, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα… portfolio με… κατοικίες, αξίας 84 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο λόγος για την Taylor Swift, η οποία -όπως όλα δείχνουν- δεν αγαπάει μόνο τη μουσική, αλλά και τις υπερπολυτελείς κατοικίες! Στις γραμμές που ακολουθούν, έχουμε οργανώσει για εσάς ένα σύντομο… τουρ για να πάρετε μια γεύση!

Πρώτη στάση; Tribeca Penthouse. Το 2014, η Swift, αγόρασε όχι ένα, αλλά δύο ρετιρέ τα οποία στη συνέχεια ένωσε και δημιούργησε μία κατοικία η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει 10 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, έναν χώρο μπιλιάρδο και μια απίστευτη εσωτερική σκάλα! Θέλετε να μάθετε και από ποιον τα αγόρασε; Από τον Peter Jackson, τον σκηνοθέτη της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Τρία χρόνια μετά, μία γειτονική κατοικία κέντρισε την προσοχή της. Ένα σπίτι το οποίο -εκτός από τα βασικά στοιχεία- ήταν… εξοπλισμένο και με ένα home theater, ένα γυμναστήριο, μία σουίτα για τους καλεσμένους και μία απίστευτη βεράντα. Όσο για το κόστος του; 12.5 εκατομμύρια δολάρια.

Και περνάμε στο παραλιακό σπίτι της Swift. Ένα σπίτι το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα όλα τα προηγούμενα. Βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του Rhode Island και αποτελείται από επτά κρεβατοκάμαρες, οκτώ τζάκια, μία πισίνα τεραστίων διαστάσεων, μία ιδιωτική παραλία και… απίστευτη θέα!

Χτισμένη το 1912, η παραδοσιακή αυτή κατοικία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και μία απίστευτη εσωτερική πισίνα. Έχει παριζιάνικο αέρα, ενώ σήμα κατατεθέν της αποτελούν οι πολυτελείς πολυέλαιοι! Όσο για τους εξωτερικούς χώρους; Το υπέροχο roof garden της περιλαμβάνει εξωτερική κουζίνα, jacuzzi και χτιστό barbecue.

Αυτή, είναι μία από τις τρεις κατοικίες που διαθέτει η Swift στο Los Angeles. Εκτείνεται σε… 1.000 τ.μ. και αποτελεί μία από τις πιο απίστευτες υπερβολές της διάσημης τραγουδίστριας.

Ήταν μόλις 20 χρονών, όταν μαγεύτηκε από αυτό το βιομηχανικού στιλ ρετιρέ, με τα πελώρια παράθυρα. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, το έβρισκε “απίστευτα girly”.

Η συγκεκριμένη έπαυλη, αποτελείται από δύο μέρη: Την βασική κατοικία, έκτασης 520 τ.μ. και έναν… ξενώνα 185 τ.μ.! Δυνατά σημεία της; Οι θολωτές οροφές, τα δάπεδα ψαροκόκαλο και τα μαρμάρινα τζάκια.

Θυμίζει ράντσο, αλλά δεν είναι. Χτίστηκε το 1950 και βρίσκεται σε έναν καταπράσινο λόφο. Η… ταπεινή πρόσοψή του, δεν προϊδεάζει κανέναν για το τι θα μπορούσε να συναντήσει στο εσωτερικό του. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, παράθυρα τα οποία εκτείνονται από το πάτωμα έως το ταβάνι και… ένα κελάρι με 1.000 ετικέτες κρασιών.

Πηγή: elledecor.com